دهم آبان ۱۳۸۸ برابر با يکم نوامبر ۲۰۰۹

ارسال پرونده زيدآبادي به دادگاه انقلاب
ايلنا:پرونده احمد زيدآبادي از متهمان زنداني حوادث اخير با صدور كيفرخواست به دادگاه انقلاب اسلامي تهران ارسال شد.
به گزارش ايلنا،روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب اسلامي تهران در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: عباس جعفري دولت‌آبادي دادستان تهران همچنين در روز جاري (يكشنبه) نيز با شمار ديگري از متهمان زنداني حوادث اخير در زندان اوين ديدار و گفت‌وگو كرد.
دادستان تهران در اين ديدارها ضمن استماع اظهارات متهمان ياد شده، نسبت به تسريع در انجام تحقيقات و رفع مشكلات آنان دستورات لازم را صادر كرد.
اين گزارش مي‌افزايد همچنين با دستور دادستان تهران متهم زيدآبادي روز جاري با اعضاي خانواده خود نيز ملاقات كرد.
دادستان تهران پيشتر نيز دستور داده بود در امر رسيدگي و تكميل تحقيقات پرونده‌هاي متهمان زنداني حوادث اخير تسريع لازم صورت گيرد
.
آزادی هنگامه شهیدی باوثیقه90میلیونی
هنگامه شهیدی یكی از متهمان حوادث اخیر روز یكشنبه از زندان اوین آزاد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، رییس شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی تهران متهم را با پذیرش تودیع وثیقه به مبلغ نود میلیون تومان از زندان آزاد كرد.
اولین جلسه دادگاه متهم روز یكشنبه در همین شعبه برگزار شد كه بعد از قرائت كیفرخواست دادستان، متهم برای دفاع از خود از دادگاه تقاضای استمهال (مهلت) كه قاضی شعبه با تقاضای متهم موافقت كرد.
جلسه بعدی رسیدگی به اتهامات متهم متعاقبا برگزار خواهد شد.


هیچ نظری موجود نیست: